Χωνευτή κλειδαριά πυρασφάλειας Cisa κυλίνδρου

Περισσοτερες Οψεις

Χωνευτή κλειδαριά πυρασφάλειας Cisa κυλίνδρου

Χωνευτή κλειδαριά πυρασφάλειας Cisa κυλίνδρου. Κατάλληλη για μονόφυλλες πόρτες. Χαρακτηριστικά: Οβάλ καθρέφτης, χρώματος νίκελ. Κέντρο 65mm x 72mm.
Κλειδώνει μόνο χρησιμοποιώντας το κλειδί(τα δύο γλωσσάκια, άνω και κάτω της γλώσσας πομόλου, βγαίνουν έξω). Δυνατότητα ανοίγματος με το πόμολο ή το κλειδί όταν είναι ξεκλείδωτη (τα δύο γλωσσάκια είναι μέσα), μόνο με το κλειδί όταν είναι κλειδωμένη (τα δύο γλωσσάκια είναι έξω). Γλωσσάκια κλειδώματος και γλώσσα πομόλου με αντιδιαρρηκτικά χαρακτηριστικά.

Λεπτομέρειες

Χωνευτή κλειδαριά πυρασφάλειας Cisa κυλίνδρου. Κατάλληλη για μονόφυλλες πόρτες. Χαρακτηριστικά: Οβάλ καθρέφτης, χρώματος νίκελ. Κέντρο 65mm x 72mm. Κλειδώνει μόνο χρησιμοποιώντας το κλειδί(τα δύο γλωσσάκια, άνω και κάτω της γλώσσας πομόλου, βγαίνουν έξω). Δυνατότητα ανοίγματος με το πόμολο ή το κλειδί όταν είναι ξεκλείδωτη (τα δύο γλωσσάκια είναι μέσα), μόνο με το κλειδί όταν είναι κλειδωμένη (τα δύο γλωσσάκια είναι έξω). Γλωσσάκια κλειδώματος και γλώσσα πομόλου με αντιδιαρρηκτικά χαρακτηριστικά.